23 Ekim 2013 Çarşamba

HİP ATÖLYE'YE CHICAGO'DAN MÜŞTERİ: ESCOFFIER ONLINE

Dünyanın en prestijli şefi Auguste Escoffier ismini devam ettirmek üzere kurulan Chicago merkezli Escoffier Online Aşçılık Okulu, Türkiye'deki iletişim ajansı olarak Hip Atölye'yi seçti.

                            



Triumph Higher Education tarafından kurulmuş olan Escoffier Online, ilk online aşçılık okulu olma özelliğini taşıyor. Online eğitim veren okul, mutfak sanatlarına merakı olan ve şef olmayı amaçlayan kişilere, geleneksel okulların aksine zamansal ve finansal zorluk yaratmadan, kapsamlı bir müfredatla aşçılık kural ve teknikleri eğitimi veriyor.



Escoffier Online Genel Müdür Yardımcısı Jeff Larson; verdikleri eğitimin en büyük farklılığının kalite, fiyat oranında olduğunu, buna bağlı olarak da dünyanın 20 farklı ülkesinden öğrencileri olduğunu söylüyor.
 

Eğitimi benzerlerinden ayıran özellikler ise; yüzde yüz online olması, hızlandırılmış program, canlı şef web seminerleri, şefler tarafından özel olarak hazırlanmış ders programı, 24 saat online mentor şefle iletişim kurabilme ayrıcalığı, 500'den fazla video'lu anlatım, e-kitaplar, online sınavlar, tarifler, kişiselleştirilmiş servis ve uygun fiyat.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder