4 Ekim 2013 Cuma

CHICCO'DAN YENİ PROJE!


Her şeyden önce bebeklerin mutluluğunu esas alan Chicco, mutluluğun bebekken başlayan bir yolculuk olduğunu ve bebekleri nasıl mutlu edebileceğini düşünerek yeni bir proje tasarladı.


Proje kapsamında belli miktarda alışveriş yapanlara indirim çeki verilirken, 3.000 TL ve üzeri alışveriş yapanlara hastane bebek odası süsleme hediye ediliyor.

Bebeğin dünyaya geldiği andan büyüyene kadar ailelerin her zaman yanında olan Chicco, bu yolculuğa ilk adımı yine ailelerin yanında atıyor. Bebeğin dünyaya gözlerini açacağı ve ailesiyle tanışacağı anı asla unutalamayacak bir deneyime dönüştürmek için hastane odasını sıcak, samimi bir ortam haline getiriyor. 


Biz de bu sıcacık projeyi hemen paylaşmak üzere bugün anne-bebek dergilerinin Yayın Yönetmenleri ve Chicco Pazarlama Müdürü Filiz Bekik ile Kanyon Obika'da biraraya geldik. 
Keyifli sohbet eşliğinde yenen yemekte anneliğin anlamından Chicco'nun ebeveynler üzerindeki etkisine, değişen kadın profilinde çocukları büyümüş kadınların neden ikinci evliliği istemediğinden Chicco ürünlerinin 0-3 yaş arasındaki çocukların her türlü ihtiyacını karşılıyor olmasına kadar hayata ve markaya dair birçok konu konuştuk.
21 Ekim'de heyecanla projenin hayata geçmesini bekliyoruz! 

(solda)
Mother&Baby - Nalan Elmas
Bebeğim ve Biz - Sevil Taner
Parents - Nora Romi
Hip Atölye- Nalan Sözer

(sağda)
Hip Atölye-Eylül Savaş
Chicco Pazarlama Müdürü-Filiz Bekik
Anne-Bebek - Berna Paşahan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder