1 Ekim 2013 Salı

5. YILIMIZI ÇOK ÖZEL BİR DAVETLE KUTLADIK

Marka ve İletişim konusunda hizmet veren şirketimizin 5. yılını, Cihangir 5. Kat Restoran'da iş ortaklarımızla birlikte kutladık.


Panoramaik boğaz manzarası ve muhteşem atmosferiyle unutulmaz anlar yaşanan geceye sanat ve iş dünyasından birçok isim katıldı.

                                                   
                                                         
                      Hip Atölye Müşteri İlişkileri Koordinatörü Eylül Savaş
                   Kurucu Nalan Miri Sözer


Hip Atölye kurucusu Nalan Miri Sözer ve Hip Atölye Müşteri İlişkileri Koordinatörü Eylül Savaş'ın ev sahipliği yaptığı geceye tiyatro sanatçısı Zeliha Berksoy, Yetkin Dikinciler, Yasemin Alkaya ve Ali Barışık katıldı.


Nalan Miri Sözer-Yasemin Alkaya


Zeliha Berksoy-Nalan Miri Sözer


                                              Yetkin Dikinciler-Cansın Albayrak-Ali Barışık
                            Onur Otruş-Barış Özüren-Bülent Kuş-Murat Demirhan-Çetin Yılmaz



Yusuf Engin-Müslime Dugraç-Murat Demirhan-Barış Özüren-Çetin Yılmaz



İş dünyasından Mika Tur Genel Müdürü Bülent Kuş, Mika Tur Genel Müdür Yardımcısı Onur Otruş, Yöntem Kozmetik Genel Müdürü Müslime Dugraç, Yöntem Kozmetik Finans Müdür Yardımcısı Yusuf Engin, Hedef Grup CEO'su Çetin Yılmaz, Markapon Yönetim Kurulu üyesi Murat Demirhan, Ütopya Okulları Sahibesi Leman Çetin, Corpus Spa Sahibesi Cansın Albayrak, High Five Sports & Entertainment Kurucusu Özgün Özdede, Nord Organizasyon sahibi Ayşe Akkay gibi birçok profesyonel de gecenin davetlileri arasındaydı.



All Dergisi İnternet Editörü Ece Bildiren
Corpus Spa sahibesi Cansın Albayrak


All Dergisi İnternet Editörü Ece Bildiren
Tasarım Hikayecisi Ajans sahibesi Tansel Baybara


Akademisyen Can Akkay 
Nord Organizasyon sahibesi Ayşe Akkay


Gecenin anlam ve önemine yönelik bir konuşma yapan kurucu Nalan Miri Sözer '5 yıl nasıl geçtiğini anlamadığımız; çok emek harcadığımız, yoğun çalıştığımız bir dönem oldu. Bu süreçte iş ortaklarımızla çok başarılı işlere imza attığımıza inanıyoruz. Marka itibarlarını bize emanet eden firmalarımızın güvenine layık olmak için titizlikle ve özveriyle çalışmaya devam ediyor olacağız' diyerek önümüzdeki günlerde hayata geçecek yeni projelerin müjdesini verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder