13 Şubat 2014 Perşembe

BRIDGESTONE İPEK ŞENOĞLU CUP TENİS TURNUVASI BAŞLIYOR



Bu sene ikincisi düzenlenen “Bridgestone İpek Şenoğlu Cup - Tenis Turnuvası”, 17 Şubat 2014 Pazartesi günü Akatlar Club Sporium’da başlıyor. Tenise gönül veren herkesin ve ünlü isimlerin yarışacağı, Tekerlekli Sandalye Bayan Milli Takım sporcularının da özel bir gösteri maçıyla katılacağı turnuva 2 Mart 2014 tarihinde sona erecek.



İlk senesinde 800 civarı katılımcının olduğu, bu yıl da aynı sayının beklendiği “Bridgestone İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası”, tenis sporuyla ilgilenen her yaştan sporcuyu tek’ler, çift’ler ve mix kategorilerinde ağırlıyor.

Tenis oynayan kişilerin artması ve tenisin yaygın bir spor haline gelmesi için veteran tenisinin çok önemli olduğu düşüncesiyle hayata geçen “Bridgestone İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası”, yaratılan farklar ile katılan oyunculara daha profesyonel bir organizasyon tecrübesi yaşatabilmeyi ve benzer diğer organisazyonlara da örnek olabilmeyi amaçlıyor.

İpek Şenoğlu, “Bridgestone İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası”nın yaptığı tüm spor organizasyonları arasında kendisi için çok özel olduğunu söyleyerek 70 yaşında kadın bir tenisçinin de katılmasından gurur duyduğunu ifade ediyor. Şenoğlu, turnuvada yaratmak istediği farkları ve tenisi sevdirme misyonunu “Yarı finallerden itibaren tüm kategorilerimizde kule hakemi bulunacak, kort içinde içecek alternatifi sunulacak ve oturulacak yerlerin tasarımı uluslararası standartta olacak. Önümüzdeki şampiyon adaylarımızı yetiştirecek olan veteran tenisçilerimiz bu organisazyondan ayrılırken tenisi daha çok sevsinler, güzel anılarla ayrılsınlar ve tenise maddi ve manevi yatırım yapmaya daha da motive olsunlar istiyoruz” sözleriyle açıklıyor.

Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama Direktörü Egemen Atış ise “Bridgestone markamız ile böyle güzel bir organizasyona isim sponsoru olarak, tenis sporunun ülkemizde gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkıda bulunma şansı elde etiğimiz için mutluyuz. Topluma değer katan projelere destek vermeye önümüzdeki yıllarda da devam etmeyi hedefliyoruz. Katılacak tüm sporculara başarılar diliyorum” diyor.

Hülya Avşar, Ferhat Göçer, Ömür Gedik gibi isimlerin katılacağı, Berksan’ın gösteri maçı yapacağı turnuvada her yaş ve kategoriden tenisçi karşılıklı mücadele için bir araya gelecekler. Bridgestone’un ana sponsorluğunda yapılan Bridgestone İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası’na destek veren diğer markalar İntercity, Teb, Coca-cola, BankPozitif, Travel Ser-vis, İsom Tıp Merkezi, Bürosit, Blackart, Plus Adv, Crown Plaza Pursa ve Wilson.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder