19 Şubat 2014 Çarşamba

BRIDGESTONE İPEK ŞENOĞLU CUP BASIN TOPLANTISI

Bridgestone İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası düzenlenen basın toplantısı ile başladı. 
Toplantıda turnuvanın isim sponsoru Bridgestone’dan “Binek Ürünler Pazarlama Müdürü” Emre Palalı, Club Sporium ve Asaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Çerçi, ünlü tenisçi İpek Şenoğlu ve Berksan konuşmacı olarak yer aldı.


(soldan sağa) Berksan, İpek Şenoğlu, Bridgestone’dan “Binek Ürünler Pazarlama Müdürü” Emre Palalı, Club Sporium ve Asaş Group Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Çerçi


İpek Şenoğlu bu sene ikincisi düzenlenen tenis turnuvasına destek veren herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında turnuvasını artık gelenekselleştirerek bu sporun ülkemizde gelişmesine katkı sağlamak istediğini belirtti.

Artık her organizasyonda sosyal sorumluluk için de çalışmaları olacağını belirten Şenoğlu, bu yılki misyonlarını şöyle açıkladı: 'Bu sene sporun engel tanımadığını, bizler fırsat ve imkan tanıdıkça, elde edemeyecekleri başarı olmayacağını gösterecek kişiler de aramızda yer alıyor. Tekerlekli Sandalye Bayan Milli Takım sporcuları Büşra Ün (teklerde dünya 68) ve Jülide Yıldız (teklerde dünya 63), Sportizm Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Direktörü, antrenör Bener Erkorur ve öğrencisi Burak Erdoğan. 





17 Şubat'ta başlayan ve 2 Mart 2014’e kadar Club Sporium’da devam edecek olan tenis turnuvamızda kendileri de özel gösteri maçlarıyla katılımda bulunacak, bizleri gururlandıran başarılarını sergileyecekler.

Bu yıl yine geçtiğimiz sene olduğu gibi ünlü isimler de turnuvada yer alıyor. Berksan, Behzat Gerçeker, Ferhat Göçer, Ömür Gedik, Ümit Davala ve Hülya Avşar.

Dünya standartlarında, profesyonellerin oynadıkları bir ambiyans yarattığımız Bridgestone İpek Şenoğlu Cup tenis turnuvasında, tenise gönül veren, 18 yaş ve üstü her yaştan katılımcı, tek’ler, çift’ler ve mix kategorilerinde sahada yer alacaklar. 2 Mart 2014 akşamı düzenlenecek gala gecesinde de dereceye girenler kupalarına kavuşacaklar. Dileğimiz, turnuvaya katılan ve izleyen herkesin keyif alması, motive olması, Türkiye’de tenisin dünya standartlarında bir yere gelmesi, bizleri dünyada gururla temsil edecek yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve yetiştirilmesi, tenisin her yönüyle Türkiye’de doğru bilinmesi, sporun engel tanımadığını, çok önemli bir motivasyon imkanı sağladığını, sadece teniste değil, tüm spor alanlarında ve hayatın her anında Tekerlekli Sandalye Bayan Milli Takım sporcularımız ve Burak Erdoğan gibi arkadaşlarımıza destek olunarak, fırsat tanınması…



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder