11 Eylül 2013 Çarşamba

Wella Professionals Basın Toplantısı


Hip Atölye, Wella Professionals için 10 Eylül Salı günü Hakan Köse salonda basın toplantısı gerçekleştirdi.






Kadınların mutluluğunda saçların öneminden, bir kuaförün kadının hayatındaki yerine pek çok konunun konuşulduğu toplantıda Yöntem Kozmetik Genel Müdürü Müslime Duğraç, özel konuk WP Global Pr Müdürü Marieisabelle  Ghedini, WP Pazarlama Müdürü Selen Çeler, WP Eğitim Sorumlusu Sermil Yılmaz ve ünlü saç stilisti Hakan Köse konuşma yaptı.

 

 


Toplantıda, Wella Professionals’ın yeni dönemde Hakan Köse ile yaptığı işbirliği ve yeni ürünü Color ID lanse edildi.


Bu yeni işbirliği ile yıllardır süren çalışmaların, farklı bir sürece girdiği belirtilerek, bundan sonraki ürün lansmanlarında buna bağlı PR çalışmaları, eğitimler ve diğer bir çok etkinlikte sektörün yakından takip ettiği, Türkiye’nin en başarılı isimlerinden Hakan Köse ile beraber yol alınacağı açıklandı.



Hakan Köse ise bu açıklamadan sonra Wella Professionals’ın sektörde renklendirme konusunda devrim yaratan yeni ürünü Clor ID’yi tanıttı. Hiçbir şekilde folyo kullanılmadan , akma, karışma olmadan , saçın üzerinden birden fazla rengin bir ressam gibi özgürce aynı anda kullanılabilmesine olanak sağlayan bu ürün sayesinde  hem kuaför hem de kadınlar açısından yeni bir döneme imza atıldığını söyledi.


 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder