5 Temmuz 2013 Cuma

WELLA PROFESSIONALS HİP ATÖLYE'Yİ SEÇTİ

Profesyonel saç kozmetiğinin liderlerinden Alman markası Wella Professionals iletişim ajansı olarak Hip Atölye'yi seçti.

Temmuz ayı itibariyle Koleston, Sebastian, SP, SP Men olmak üzere 4 markanın marka ve iletişim danışmanlığını Hip Atölye yürütecek.






Kurumsal sektörde geçirdiği uzun bir çalışma döneminin ardından, Nalan Sözer'in 2008 yılında kurduğu Hip Atölye Marka ve İletişim Danışmanlığı genç ve dinamik ekibiyle büyümeye devam ediyor.

Hip Atölye'nin diğer müşterileri arasında Mika Tur, Tatilbudur.com, Ütopya Okulları, Markapon, Levent Loft Corpus Spa, 5. Kat Restoran-Bar, High Five Sports&Entertainment, Hedef Grup Oruçoğlu Yağları, Logimar Lojistik, Semiha Berksoy Akademi bulunuyor.

Nişantaşı'nda ofisi bulunan Hip Atölye Temmuz ayı itibariyle  'Yönetici Koçluğu ve Yönetim Danışmanlığı' hizmeti vermeye başladı. Şirketin ayrıca sürdürdüğü birçok sosyal sorumluluk projesi de bulunuyor.

Wella Professional'ın kuruluş hikayesi:
Dünyanın en önemli saç kozmetiği şirketinin temelleri 1880’de atılır. Alman imparatoru Franz Ströher zamanında, iyi seyahat eden 26 yaşındaki bir kuaför, takma saçlar, saç örgüleri ve gerçek saçtan peruklar yapan küçük bir aile işletmesi kurar. 1900’de devrimsel bir icatla ortaya çıkar, su geçirmeyen tüllemoid. Bu su geçirmeyen suni tül peruğun yerinde ve sağlam kalmasını sağlamaktadır. Alışılmamış peruk aksesuarı sansasyon yaratır ve Wella’nın kurcusunu best seller’ı olur. Ströher ilk fabrikasını Doğu Almanya’nın Rothenkirchen şehrinde 1904’de kurar. Ardından 1974 yılında Wella System Professional markası yaratılır.



Hip Atölye'nin kurucusu Nalan Sözer kimdir?

Nalan Sözer İzmir Özel Türk Koleji’ni, ardından Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nü bitirdikten sonra 18 yıllık çalışma tecrübesiyle Hip Atölye'yi yönetmeye devam ediyor.

13 yıl boyunca hem basın, hem de halkla ilişkiler sektöründe birçok medya kuruluşu ve firmada görev aldı. London School of Public Relations, halkla ilişkiler sertifika programına katıldı. Or-Ba, La'tölye gibi butik halkla ilişkiler şirketlerinin yanı sıra Türk Petrol Holding'te Universal Hayat Sigorta ve Universal Sigorta şirketlerinin Reklam ve Halkla İlişkiler departmanını yönetti. 
Sırasıyla Sabah Gazetesi, Aktüel, Vizyon Dekorasyon, Hülya dergilerinde muhabirlikten editörlüğe birçok görevde çalıştı. Dergicilik yaptığı dönemde İstanbul TV'de aktüel bir programın sunuculuğunu üstlendi. En son Doğan Grubu bünyesinde Doğan Burda'ya bağlı Elele Dergisi'nde beş yıla yakın bir süre Yazı İşleri Müdürlüğü yaptı. 2008 yılında Hip Atölye Marka ve İletişim Danışmanlığı'nı hayata geçirdi. 

Dönemsel olarak Cincinnati, New York ve Cenevre'de yaşamış olan Sözer, İstanbul ve Alaçatı'da dönüşümlü olarak yaşamını sürdürüyor; ayrıca kitap çalışmalarına devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder