1 Temmuz 2013 Pazartesi

HİP ATÖLYE'DEN YENİ HİZMET



Hip Atölye'den yeni hizmet:
Yönetici Koçluğu ve Yönetim Danışmanlığı


Artık hem özel hayatta hem de iş hayatında değişen kazanıyor; başarıyor!

Tabii önemli olan değişimin nasıl yönetildiği...


Değişim yönetimi konusunda pek çok kitabı bulunan dünyaca tanınmış Dr. Ichak Adizes, şirketlerin ömrü konusunda 'Ömrü kelebek kadar olan şirketler gibi, yıldızlar kadar ömrü olan şirketler de olabilir. Hayat döngüsü içinde, şirketler aşamaları sağlıklı atlatmaları halinde ömrünün yıldızlar kadar olması mümkündür' diyor. Adizes, köklü değişimler sayesinde iş ve ülke hükümetlerinin performansını artırma konusunda dünyanın önde gelen uzmanlarından biri. Geçtiğimiz 40 yıl içinde, dünyanın en büyük organizasyonlarından bazıları ile çalışmış ve  birçok devlet başkanına danışmanlık yapmış.













Değişirken araştırmak, araştırırken yenilenmek, yenilenirken global dünyadaki fırsatları, kuşak farklarını, yükselen trendleri de entegre olarak sürdürmek gerekiyor.
İşte iş hayatındaki bu dinamiklere inanan Hip Atölye; farklı sektörlerde, uluslararası şirketlerde deneyime sahip tecrübeli uzmanlar tarafından 'Yönetici Koçluğu ve Yönetim Danışmanlığı' hizmeti vermeye başlıyor.


Yönetici ve kurumların temel ihtiyaçlarına yönelik uzman yöneticilerin bilgi, beceri, yöntem ve deneyimleriyle özgün çözümler sunmak; rekabet başarısında partner olmak hedefimizi de gelecek planlarımıza ekledik.


Mottomuz; rekabet stratejisi, iş mükemmelliği ve kurumsallaşma alanlarında yaratıcı yaklaşımlar ve uygulanabilir çözümler üretmek, üstlendiğimiz her işi en iyi şekilde gerçekleştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamak, müşterilerimizin gizliliğine daima özen göstermek.

Yapacağımız analiz sonrasında ortaya çıkacak ihtiyaçlarınız çerçevesinde, aşağıda yer alan eğitimlerimizden talep ettiklerinizi, size özel olarak şekillendirilmiş biçimde işyerinizde ya da bire bir olarak sunuyoruz:


Liderlik ve Yöneticilik Eğitimi
Satış ve Pazarlama Eğitimi
Kişisel Gelişim Eğitimi
Zaman Yönetimi
Sunum Teknikleri
Pazarlık Teknikleri
Gerçek Kar Yönetimi
Performans Yönetimi ve Finansal Perspektif
Rekabet Stratejisi ve Sürdürülebilirlik

Süreç Analizi

Aile Şirketleri Yönetimi

İnovasyon Süreci

Birleşme ve Satın Almalar 

Değişim Yönetimi



Mevcut ezberler, sıkıcı iş hayatı mitleriyle değişim söz konusu olmayacağı için
kendi evrenini yaratarak farklı olmak isteyenlerle yollarımızı kesiştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz.
Uluslararası içerikte ve yerel şartlarda uygulanabilir çözümler, bunlara ulaşmak için gerekli metodoloji ve uygulama deneyimi, bütünü ile müşterilerimizin istek ve beklentileri üzerine yoğunlaşan hizmetlerimiz ve yaratıcı çözümler üretmekteki becerimiz ile başarınız için yanınızdayız.



Kurucudan

Nalan Miri Sözer








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder