1 Nisan 2013 Pazartesi

HIGH FIVE SPORTS & ENTERTAINMENT

Hip Atölye olarak marka ve iletişim danışmanlığı yaptığımız markaların arasına katılan, High Five Sports & Entertainment, yurt dışındaki etkinliklerin bulunması zor ya da bulunmayan biletlerinin teminini yapıyor. Başında da genç bir yönetici var; Özgün Özdede.

Sırasıyla Robert, Sabancı ve University of Massachussets Amherst, Spor Yönetimi mezunu. Kendisi Amerika'da önemli şirketlerde çalışmış. Ancak; 2010 Ekim ayında, sektörün büyüklüğünü ve Türkiye'de kimsenin profesyonel olarak bu işi yapmadığını görüp Türkiye'ye kesin dönüş yaparal High Five'ı kurmuş.



Kısaca High Five'ı Tanıyalım;

High Five Sports & Entertainment, yurt dışındaki etkinliklerin, bulunması zor ya da bulunamayan biletlerin teminini yapıyor. Normal bir bilet sağlandığı gibi, VIP koltuklar, localar da temin edilenler arasında. Şu anda, spor musabakaları, konserler ve festivallere bilet temini yapan High Five, bunun yanında çok exlusive işlerle de ilgileniyor. Oscar töreni, Super Bowl partileri, Ünlü oyuncu/sanatçılar ile buluşma ve daha bir çok bulunması imkansız gibi gelen biletleri, High Five ile imkanlı hale getirebilirsiniz.

High Five'ın verdiği bu olanaklar yanında sağladığı en önemli 2 şey ise; Garanti ve Güven

Güven; Tabii ki yurtdışında bu biletlerin teminini yaptığını söyleyen onlarca site var. Ancak High Five fiyat olarak o siteler ile rekabetçi olduğu gibi, müşterinin sorularına cevap veren, telefonla ulaşabileceği, ofise gelip yüz yüze muhattap bulabileceği bir yerde sunuyor hizmetini. İnternette böyle sitelerde dolandırmalar, söz verilen biletten daha kötü yerlerin temini gibi bir çok problem ile karşılaşılıyor. High Five, farkını bu noktada da ortaya koyuyor.

Garanti; High Five çoğu sitede olmayan yüzde 100 bilet garantisini sunuyor. Yani bazı sitelerin yaptığı gibi; iyi gitmeyen bir durumda para iadesi verip, bilet vermemezlik ya da düşük kategoride bilet vermek gibi uygulamaları yok. Zarar edilecek olsa dahi, müşteriye satılan hangi kategoride bilet olursa olsun, söz verilen zamanda teslim ediliyor. Bunun çok önemli bir konu olduğu düşüncesindeyiz. Çünkü müşteri bilet alırken o seyahat için, uçağını, otelini, zamanını ayırmış, programını yapmış, para harcamış oluyor ve doğal olarak da bilet değişikliği veya iadesi için çok geç kalınmış oluyor.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder