25 Ağustos 2016 Perşembe

BELGRAD BASIN GEZİSİ


25 Mayıs - 27 Mayıs 2016 tarihleri arasında Tatilbudur.com'un  ekonomi basın toplantısı ve gezisi için 

Belgrad'daydık.



Basın gezisine Hürriyet'ten Şehriban Oğhan, Milliyet'ten Hanife Baş, Vatan'dan Buket Aşçı, Sabah'tan Betül Alakent, Cumhuriyet'ten Hazal Ocak, Dünya'dan Selenay Yağcı, Forbes'tan Handan Bayındır, Fortune'dan Nil Koramaz, Para'dan Ezgi Güler, Cosmopolitan Summer'dan Aysun Orhan ve Hotel dergisinden Belma Toprak katıldı. Ayrıca Turizmgazetesi.com'dan Sema Köfteoğlu, Turizmgüncel.com'dan Leyla Durmaz ve Turizmdebusabah.com'dan Melodi Beşiryan da geziye eşlik edenler arasındaydı.


Tatilbudur.com Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Bülent Kuş ile  Hip Atölye de basın grubuyla birlikteydi.




Gezinin ilk günü Aziz Sava Katedrali'nin ardından, Kalemegdan (Kale Meydan), Mora Fatihi Damat Ali Paşa türbesini ziyaret ettikten sonra Tuna ve Sava Nehirlerinin birleştiği manzara seyredilerek park içinde kısa bir mola verildi.


 İkinci gün 2016 yılı turizm değerlendirmeleri ve tatilcilere sunulan fırsat kampanyaların anlatıldığı basın toplantısının ardından Zemun bölgesinde nehir üzerinde öğle yemeğine geçildi.





Gezinin devamında Yuvoslavya'nın kurucusu Tito'nun anıt mezarı ve Tarih Müzesi ziyaret edilerek Knez Mihajlova Caddesinde alışveriş turuna çıkıldı.





Üçüncü gün ise Karlofça - Novi Sad'a doğru yola çıkarak önce Karlofça Anlaşması'nın imzalandığı Barış Şapeli ziyaret edildikten sonra Albert Einstein'ın bir süre yaşamış olduğu Nova Sad şehrini gezildi.

Tatilbudur.com  Genel Müdürü Bülent Kuş ve basın grubu


Canlı müzik eşliğinde ve Balkan lezzetleri


 Knez Mihajlova Caddesinde kızlar grubu
Almula Tapcı - Buket Aşçı - Nalan Miri Sözer - Aysun Orhan - Belma Toprak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder