14 Temmuz 2016 Perşembe


 KORUNCUK VAKFI YARARINA
‘BİR HAYAT MUTLULUK’ KİTABI

English Home’un sponsorluğunda Hip Atölye İletişim tarafından Koruncuk Vakfı yararına hazırlanan ‘Bir Hayat Mutluluk’ kitabı basın lansmanı ünlü isimlerin katılımı ile Taksim Elite World Hotel’de gerçekleşti.





Alanında başarılı ve sevilen 16 ünlü isimle yapılan sohbetlerden ve 10 uzmanın görüşlerinden oluşan ‘Bir Hayat Mutluluk’ isimli derleme eser ilk kez projeye destek verenlerle ve okuyucularla buluştu.


Koruncuk Vakfı ve English Home yönetiminin yanı sıra projeye gönül veren isimlerin de yer aldığı lansmanda kokteyl sonrası ünlü isimlerin basına poz vermesinin ardından kısa belgesel gösterimi yapıldı. Birbirinden ünlü isimlerin evliliği, hayatı, mutluluğu ve başarıyı yorumladığı röportajlardan kesitlerin paylaşıldığı belgesel ilgiyle izlendi.




Gösterim sonrası organizasyonun sunuculuğunu üstlenen Koruncuk Vakfı Kurumsal İletişim Koordinatörü Pelin Kara Bir Hayat Mutluluk adlı eserin mutluluk formüllerinin sunulduğu bir başucu kitabı olması amacı taşıdığını söyleyerek sözü Vakıf Başkanı Avukat Figen Özbek’e bıraktı. Figen Özbek’in teşekkür konuşmasıyla devam eden organizasyonda mikrofonu eline alan Nevra Serezli ve İpek Açar, Koruncuklar yararına gerçekleşen bu projede yer almaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.





Yaklaşık iki saat kadar süren basın lansmanı projeye destek olan tüm isimlerin fotoğraf çekimi ile son buldu.


Bir Hayat Mutluluk kitabında; Ayça Bingöl, Çağla Kubat, Funda Arar, Gülriz Sururi, Göksel, Hakan Meriçliler, Hülya Koçyiğit, İpek Açar, Nasuh Mahruki, Nebil Özgentürk, Nevra Serezli, Özge Özberk, Selçuk Yöntem, Şebnem Bozoklu, Tan Sağtürk ve Zeliha Berksoy hayatlarından kesitler ve tecrübeleri ile yer aldılar. Ünlü isimlerin yanı sıra değerli görüşlerini paylaşan; Aret Vartanyan, Erkan Sarıyıldız, Feyza Bayraktar, Kemal İslamoğlu, Mehmet Sungur, Mert Çuhadaroğlu, Müge Çevik, Selda Soytürk, Sevil Yavuz, Şanal Günseli uzmanlık konularıyla hayata dair çözümlemelerde bulundular.


Bir Hayat Mutluluk kitabı seçili English Home mağazalarında ve www. englishhome.com.tr 'de. Tüm geliri Koruncuk Vakfı'na bağışlanacak olan kitabın fiyatı 29.90 TL.

İSTANBUL'da Cevahir - Forum İstanbul - Palladium - Suadiye Cadde - Göktürk - Kadıköy Marmarapark - Ataköy Plus - Capitol - Aqua Florya - Kozzy Brandium - Rumeli Caddesi Nişantaşı Marmara Forum - Mall of İstanbul - Tepe Nautilus - İstinye Park - Buyaka - Şişli ve Acıbadem English Home mağazalarında.
İZMİR'de Balçova Ege Park AVM ve Mavişehir Ege Park AVM'de
BODRUM'da Oasis AVM'de
ANTALYA'da Terracity AVM'de
ESKİŞEHİR'de Espark AVM'de
ANKARA'da Kent Park AVM'de


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder