8 Ekim 2015 Perşembe

EL YAPIMI TASARIMLAR BAYLAN BEBEK'TE BASINA SUNULDU


Profesyonel ve amatör tasarımcıların birbirinden farklı konseptte kreatif ürünlerini paylaştığı online alışveriş platformu Marifetbizde.com'un basın lansmanı İstanbul’un en eski pastanelerinden Baylan Bebek'te gerçekleştirildi.



İlk günden itibaren 100 tasarımcı ve 3000 tasarımı ziyaretçileri ile buluşturan Marifetbizde.com'un çocuk ürünlerinden, özel tasarım giysi ve ayakkabıya, aksesuardan çantadan, kanaviçe objlere kadar farklı kategoride birçok ürünü basın mensuplarının beğenisine sunuldu.




Marka kurucusu Buket Ateş'in Marifetbizde.com serüvenini anlattığı konuşmasıyla başlayan kahvaltı, tasarımcıların hikayeleri ve yaratım süreciyle ilgili paylaşımları sayesinde keyifli bir sohbete dönüştü.





Lansmanda sergilenen tasarım ürünler ilgi çekerken, bir Baylan klasiği olan cup griye yağmurlu başlayan günümüze renk kattı. Basın mensuplarının tasarım ürünlerin sergilendiği mini fuaye alanını ziyaret etmesinin ardından kendilerine özel tasarım hediyeleri  takdim edildi. 







Hip Atölye İletişim olarak Marifetbizde.com'un basın lansmanına ilgi gösteren tüm basın mensuplarına teşekkür ederek bir organizasyonu daha başarıyla gerçekleştirmenin keyfini yaşadık.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder