12 Mart 2015 Perşembe

CHICCO YENİ KOLEKSİYONUNU PARK ŞAMDAN'DA TANITTI



1958 yılında İtalya’da temelleri atılan ve şu an yaklaşık 170 farklı ülkede faaliyet gösteren Chicco, 2015 tekstil ürünleri lansmanı 10 Mart 2015 tarihinde Park Şamdan Nişantaşı'nda yapıldı. 

Chicco Türkiye yöneticilerinin de katıldığı lansmanda markanın yeni dönem hedeflerinden 2015 bebek tekstil trendlerine, marka algısına yönelik stratejilerden perakende mağazalara kadar birçok konuya değinildi.




Chicco Genel Müdürü Levent İşeri’nin konuklara teşekkürlerini ileterek hoş geldiniz konuşması ile başlayan event, Chicco’nun yeni dönem atılımları, marka için yapılacak yeni çalışmalar ve yeni yapılanmalar ile ilgili verilen kısa bilgilerle devam etti.






“Bebeğin Olduğu Her Yerde” mottosu ile yola çıkan Chicco’nun tekstilden hamile bakımına, oyuncaktan beslenme ürünlerine kadar geniş bir yelpazede Chicco logolu mağazaların yanı sıra Mothercare, Joker, E-bebek gibi mağazalarda da annelerle buluştuklarını belirtti.







Ardından Chicco Moda ve Perakende Müdürü Hayriye Selekler çocuk ve bebek modasında 2015 ilkbahar-yaz trendlerinden bahsetti. Hem kız hem erkek koleksiyonlarında bol bol yer alan sarı renkler, klasik pembelerde kullanılan fisto kumaşlar ve erkek grubunda öne çıkan mavi beyaz çizgili marin tasarımların bu yazın vazgeçilmezleri arasına gireceğini belirtti.

Yeni koleksiyonda ister klasik, ister spor olsun çocukları farklı tarzlarda giydirmek isteyen her anne hem şık hem de rahat kıyafetler bulabilecek.






Yaz koleksiyonlarının vazgeçilmez parçaları mayolar, havlularla uyumlu olarak tasarlanmış.







Park Şamdan Restoran'ın nezih ortamında birbirinden leziz menüleri ile şık bir öğle yemeği eşliğinde gerçekleşen lansmana basın mensuplarının ilgisi de oldukça yoğundu.







Lansmanın ardından Chicco Genel Müdürü Levent İşeri'nin doğum gününü Chicco ve Hip Atölye ailesi olarak hep birlikte kutladık.




 HİP ATÖLYE EKİBİ olarak,

Bir organizasyonu daha başarıyla tamamlamanın keyfini yaşadık.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder