20 Mart 2015 Cuma

BEBBİNİ LANSMANI CHILAI'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ


40 yıllık deneyimin ürünü Bebbini ayakkabı markasının ilk lansmanı Chila'ın eşsiz boğaz manzarası eşliğinde brunch keyfi ile gerçekleştirildi.

En kaliteli deri malzemeler kullanılarak yüzde yüz el işçiliği ile üretilen 0-3 yaş arası Bebbini ayakkabıları özel günlerde ve günlük hayatta şık ayakkabılar arayan anneler için birbirinden kaliteli ve konforlu tasarımlar sunuyor.





Kendisi de bir anne olan ve aile mesleği ayakkabıcılığı yeni bir kategoride devam ettiren markanın yaratıcısı Gökçe Özdemir Kırca, çocukluk döneminde ayakkabı seçiminin ve ayak sağlığının önemine vurgu yaparken Bebbini ayakkabılarının alanında uzman podiastrist görüşlerine göre üretildiğini belirtti. 



Lansmanda Bebbini markasının ortaya çıkma sürecinden ayakkabı trendlerine, üretimde kullanılan malzemelerin ayak sağlığı açısından öneminden ayakkabı üretim aşamalarına kadar birçok konuda bilgi veren Gökçe Kırca, Bebbini ayakkabılarının yadigarlık olduğunu ve çocukların ilk adımlarını Bebbini ile attıklarını belirtti.




19-25 numara arası yaklaşık 50 parçalık Bebbini koleksiyonunda tamamen Türk üretimi 1. sınıf keçi ve dana derisi tercih ediliyor. Çocuk tekstil trendlerinden ve renklerinden ilham alınan koleksiyonda yer alan birbirinden renkli tasarımlar dikkat çekiyor. Vakko'nun ödüllü tasarımcısı Pınar Arkun tarafından nefes alan malzemelerle tasarlanan ayakkabılar premium kalitede olup özellikle ailelerin özel gün ayakkabı ihtiyacını karşılıyor.




Kesim, dikiş, ford yapılması, kalıbın monte edilmesi gibi A'dan Z'ye tüm üretim işlemlerinin görsel olarak anlatıldığı lansmanda katılımcılar Bebbini aykkabılarının yaratılış sürecine tanıklık ettiler.





Hip Atölye Ekibi ve Bebbini Markası Yaratıcısı Gökçe Özdemir Kırca







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder