22 Haziran 2015 Pazartesi

HAKİME HANIM ÇİFTLİĞİ LANSMANI

Yarım asırlık geçmişiyle, toprak anaya gönül vermiş bir ailenin üç kuşaktır yaşattığı Hakime Hanım Çiftliği'nin ilk lansmanı Roka Pera'da Ege kahvaltısı eşliğinde gerçekleştirildi.





Hakime Hanım Çiftliği, Urla'da 240 dönüm arazi üzerinde atalık tohum ve fidanlarla, gübre ve tarım ilaçları olmadan doğal tarıma dikkat ederek, en kaliteli zeytinlerden ürettiği sofralık zeytinyağı, kalıp sabun, sıvı sabun, vücut losyonu, şampuan ve duş jellerini basın mensuplarının beğenisine sundu. 






Türkiye'nin ilk kadın hakimlerinden biri olan Nefise Yücekök'ün kurduğu çiftliği markalaştıran ve geliştiren ailenin üçüncü kuşak temsilcisi Emine Yücekök, zeytinyağının nasıl üretildiğini, zeytinyağı alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini ve iyi bir zeytinyağında bulunması gereken özellikleri anlatırken zeytin yağı tadımı da yapıldı.

Tüm misafirler farklı tat ve asit oranlarındaki zeytinyağlarının damakta nasıl bir lezzet bıraktığını deneyimleyerek Yücekök'e sorular yönelttiler.








Lansmanda, üretimine yeni başlanan farklı kokulara sahip, paraben içermeyen ve soya yağından elde edilen mumlar da çok ilgi gördü. 
Mevsimine göre mandalina, enginar ve kekik satışı da yaptıklarının müjdesini veren Emine Yücekök, üretilen meyve sebzeyi yerinde görmek isteyen herkesi çiftliğine beklediğini söyledi.






HİP ATÖLYE İLETİŞİM  






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder