17 Kasım 2014 Pazartesi

MEAL BOX BASIN LANSMANI

MEAL BOX BASIN LANSMANI



Taze, sağlıklı, lezzetli yemekler sunan ‘Türkiye’nin ilk ve tek sadece paket servisi yapan’ yemek zinciri Meal Box, Aslanoba Capital'in yatırımcısı olduğu yeni bir marka.

Hip Atölye olarak, 11 Kasım 2014 tarihinde Ortaköy Radisson Blu Hotel'de Meal Box lansmanını gerçekleştirdik.

Yemek sektöründe yeni bir trend olan Meal Box, Türkiye’de “gurme yemekler”i online siparişle evlere getiren ilk ve tek marka.

Hünkar beğendiden, zeytinyağlı yaprak sarmaya, patlıcana sarılı dana trançtan, islim köfteye kadar farklı lezzetler sunan Meal Box’ta ana yemek ve yan lezzetler olarak 50’ye yakın seçenek bulunuyor.

Ataşehir’den Etiler’e Suadiye’den Maslak’a İstanbul’un birçok farklı noktasında hizmet veren Meal Box, en yeni şubelerini Göktürk, Kavacık ve Bahçelievler’de açtı.


Meal Box Genel Müdürü Murat Demirhan'ın sunumuyla başlayan etkinlik, Meal Box'ın yatırımcısı Aslanoba Capital Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aslanoba'nın start-up'ların Türkiye ve dünyadaki gelişimini anlattığı konuşmasıyla devam etti. 



Sunumun ardından basın davetlilerine Meal Box'ın lezzetli gurm yemekleri ile muhteşem bir ziyafet verildi. 



Meal Box Genel Müdürü Murat Demirhan





Aslanoba Capital Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aslanoba



Ünlü bir şefin elinden taze ve kaliteli malzemelerle yapılan yemekleri, restoran ortamında sunmak yerine kapıya teslim eden Meal Box sağlıklı beslenmeye önem verenlere hitab ediyor.


 Yemek pişirmeye vakti olmayan şehir insanları için en ideal çözüm olma iddiasındaki Meal Box’ın zeytinyağlıdan çorbaya, ana yemeklerden tatlıya zengin bir menüsü bulunuyor.



Sunum sonrası sohbet eşliğinde Meal Box ziyafeti






Kuş sütü dilim, Çekoslavak güneşi, sufle, siyah inci, cheesecake gibi tatlı çeşitleri de hem göze hem damağa hitap ediyor. 




Meal Box kurucuları ve Aslanoba Capital Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aslanoba



Meal Box Genel Müdürü Murat Demirhan ve Hip Atölye kurucusu Nalan Miri Sözer







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder